Дрога виђена твојим очима (ПГЕ - Перник)

Ученици из одбора ПГЕ - Перник припремили су есеје на тему „Дрога виђена твојим очима“, кроз које су изнели свој лични став о ширењу различитих врста зависности у друштву, али је највише пажње било посвећено зависности од дрога. Сматрајући да је ово једна од највећих претњи младим људима, студенти су ову активност развили у оквиру мрежног пројекта „Смртоносни слаткиши“. Тема је такође везана за онлајн лекцију „Психолошке зависности“, која је одржана у Средњој економској школи.

"У људском животу вреба иза сваког угла опасност која може довести до трагичног краја. Једна таква опасност су дроге, које одузимају срећне тренутке и доводе до нежељених последица." - каже Софија Боснешка

"Мој живот је описан речима - смех, породица, пријатељи, шетње и снови. Мислим да свако бира свој пут, па сам изабрао да будем другачији у својој потрази за животом - не бирам трагични крај!" - наводи Габријела Григорова.

Каролина Стојанова каже: "Пре свега, не осуђујте без разлога! Говорите, делите, не дозволите да прошлост засени вашу будућност. Будите људи прво за себе, а затим за друге. Узмите ствари у своје руке. Будите промена која је свету потребна! “.

AttachmentВеличина
PDF icon narkoticite_-_karolina_stoyanova_-_pgi.pdf206.54 килобајта
PDF icon narkoticite_prez_tvoite_ochi_pgi_pernik.pdf125.27 килобајта
PDF icon narkoticite_prez_tvoite_ochi.pdf199.58 килобајта
  • Total Visitors: 218928