Pentru project

  Obiectiv principal:
Prin consolidarea transfrontalieră a resurselor, consolidarea capacităților și parteneriatul public-privat pentru asigurarea serviciilor sociale mai eficiente pentru persoanele expuse riscului de sărăcie sau excluziune socială în zona de frontieră româno-bulgară.

Citeste mai mult

Conferința finală

01-02.04.2019 Conferința finală a proiectului a avut loc la Craiova, România, cu participarea a 49 de experți din domeniul serviciilor sociale din România și Bulgaria. În cadrul conferinței a fost prezentat proiectul și au fost evaluate rezultatele,s-a înființat o rețea informală transfrontalieră și au fost identificate măsuri de sustenabilitate pentru această inițiativă.

  

A șasea vizită de schimb de experiență

26-28.03.2019 Ultima vizită de schimb de expereință între instituții / organizații din Bulgaria și România a fost organizată la Vidin. Evenimentul a fost găzduit de Primăria Vidin, iar temetica a fost "Schimbul de experiență în furnizarea de servicii sociale de către municipalități".

A cincea vizită de schimb de experiență

13-15.03.2019 Cea de-a cincea vizită de schimb de expereință între instituții / organizații din Bulgaria și România a fost organizată la Constanța. Evenimentul a fost găzduit de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului – Constanța, iar temetica a fost  "Servicii sociale pentru copii și tineri și protecția copilului".

   

Pages