Pentru project

  Obiectiv principal:
Prin consolidarea transfrontalieră a resurselor, consolidarea capacităților și parteneriatul public-privat pentru asigurarea serviciilor sociale mai eficiente pentru persoanele expuse riscului de sărăcie sau excluziune socială în zona de frontieră româno-bulgară.

Citeste mai mult

Prima vizită de schimb de exepriență

03-05.12.2018 Prima dintre cele șase vizite de schimb de experiență la instituții/organizații din Bulgaria și România a avut loc la Vidin. Evenimentul a fost găzduit de Centrul de lucru cu copiii străzii, iar oaspeții au fost din cadrul Centrului de urgență pentru copiii străzii (Drobeta Turnu Severin). Tematica evenimentului a fost "Metode de lucru cu copiii străzii - Matematica informală ".

Sesiunea IX de formare comună

19-20.11.2018 A IX-a sesiune de formare comună a avut loc la Craiova, România, cu 20 de participanți, specialiști bulgari și români din domeniul serviciilor sociale. Tema cursului a fost "CUM SĂ PREVENIM "DEPENDENȚA" DE SERVICIILE SOCIALE".

Sesiunea VIII de formare comună

05-06.11.2018. A VIII-a sesiune de formare comună a avut loc la Belogradchik, Bulgaria, cu participarea a 20 de specialiști bulgari și români din domeniul serviciilor sociale. Tema cursului a fost "ART TERAPIA PENTRU COPIII CU NEVOI SPECIALE SI FAMILIILE ACESTORA".

Pages