Pentru project

  Obiectiv principal:
Prin consolidarea transfrontalieră a resurselor, consolidarea capacităților și parteneriatul public-privat pentru asigurarea serviciilor sociale mai eficiente pentru persoanele expuse riscului de sărăcie sau excluziune socială în zona de frontieră româno-bulgară.

Citeste mai mult

Al VII lea forum de schimb de experiență

19-20.04.2018 A avut loc cea de-a VII-a întâlnire comună - schimb de experiență între specialiștii în domeniul serviciilor sociale din regiunea transfrontalieră bulgaro-română în Veliko Tarnovo, Bulgaria. Tema întâlnirii a fost "Servicii sociale pentru copii – centre/îngrijire de zi".

Al VI-lea forum de schimb de experiență

12-13.04.2018 12-13.04.2018 A avut loc, la Craiova, cea de-a VI-a întâlnire comună - schimb de experiență între specialiștii în domeniul serviciilor sociale din regiunea transfrontalieră bulgaro-română.Tema întâlnirii a fost "Servicii sociale pentru vârstnici".

Al V-lea forum de schimb de experiență

28-29.03.2018 A avut loc, la Drobeta - Turnu Severin, a V-a întâlnire comună - schimb de experiență între specialiștii din domeniul serviciilor sociale din regiunea transfrontalieră bulgaro-română. Tema întâlnirii a fost "Voluntariatul în serviciile sociale".

Pages