Възможност за младежта - Открита покана за четвъртата среща на върха на младите лидери на ASEF

Поздрави от Фондация Азия-Европа (ASEF) - междуправителствена организация със седалище в Сингапур и публично финансирана от над 50 държави в Азия и Европа. Нашата цел е да съберем азиатците и европейците заедно чрез различни програми, събития, грантове и обучения. Работим в 7 фокусни области, включително култура, образование, икономика, управление, медии, обществено здраве и устойчивост.
 
Пиша ви от Отдела за образование на ASEF, тъй като се надяваме да получим вашата подкрепа при популяризирането на Отворената покана за предстоящата ни младежка програма.
 
Срещата на върха на младите лидери на ASEF (ASEFYLS) е официалното младежко събитие на срещите на върха на Азия и Европа (ASEM). В подкрепа на 13-ата среща на високо равнище ASEM (ASEM13), организирана от правителството на Кралското кралство Камбоджа през юни 2021 г., ASEF и неговите местни и международни партньори са подготвили хибриден проект с елементи на съвместна програма, които се провеждат на практика както в Камбоджа, така и в цяла Европа. Страни от ASEM:
 
Четвъртата среща на високо равнище на младите лидери на ASEF (ASEFYLS4) се фокусира върху „Устойчиво развитие в света след COVID-19“ с особен акцент върху SDG3: Добро здраве и благополучие, SDG4 - Качествено образование, SDG8 - Достоен труд и икономически растеж и SDG13 - Климатични действия. ASEFYLS4 е 10-месечна програма за лидерство за млади хора (18-30 години), която включва три фази:
 
1. Изграждане на знания: 22 февруари - 28 май 2021 г., виртуално
2. Младежка среща на върха на 13-та среща на върха на ASEM: 29 май - 2 юни 2021 г., на място в Камбоджа / Виртуален
3. Лидерство в действие: юни - ноември 2021 г., виртуално и на място в местните ASEM общности
 
Наскоро стартирахме Отворената покана за кандидатстване, която е отворена за млади хора на възраст 18-30 от 51 страни от ASEM. Повече информация и формуляра за кандидатстване можете да намерите тук: https://bit.ly/3sGyfPC. Крайният срок е сряда, 3 февруари 2021 г., 23:59 GMT.