Submission #26

Submission information
Submitted by mod-rs
Wednesday, November 8, 2017 - 15:14
178.220.128.100
ОБРАЗАЦ ЗА ПРЕДСТАВЉАЊЕ ОМЛАДИНСКЕ СТРУКТУРЕ
Молимо вас да попуните образац у потпуности, без уласка у сувишне детаље.
ПОДАЦИ ОРГАНИЗАЦИЈЕ/ИНСТИТУЦИЈЕ
Општински омладински дом
Бугарска
Општински омладински дом
гр. Монтана, бул. „Трећи март“ 98
096/306 755; 096/305 103
omd_montana@abv.bg
http://www.omd-montana.tk
ПРОФИЛ ОРГАНИЗАЦИЈЕ/ИНСТИТУЦИЈЕ
Мисија Омладинског дома са једне стране је да осигура место и могућност деци и младима да најбоље и најкорисније искористе своје слободно време, ду улажу своју енергију у нешто корисно и да се код њих изгради осећај за одговорност, иницијативу и дисциплину; са друге стране развој и повећање нивоа образовања у различитим областима и активностима, који се реализују у Омладинском дому и могућност за изражавање и учешће у формама и клубовима са различитим догађајима.
Активности које развијају општинске институције у сферама уметности и спорта – народни плесови, спортски и модерни/хип-хоп, брeјк денс плесови, народно певање, певање у дечијој вокалној групи, примењене уметности, аеробик, шах, стони тенис, кинеске борилачке вештине.
У клубовима се обучавају људи различитих узраста.
град Монтана.
9 људи ради по уговору; седморо раде на основу грађански уговора, као руководиоци састава и тренера; различити број учесника у креативним формацијама и спортским клубовима се укључују као волонтери у нашим разнолликим иницијативама и кампањама.
Као општинска организација немамо право да самостално конкуришемо за пројекте. Једино можемо да будемо партнери – располажемо са добром материјалном базом.
Нисмо чланови.