Universitatea Angel Kanchev din Rousse, Spațiu de sprijin social profesional, Clubul asistenților sociali

provider:
Tipul structurii :
Structure with methodological/educational functions in the social sphere
Cod postal: 7017 ::: Ruse ::: County: Ruse
Strada/numar:
8 Studentska str.
Numar telefon: +35982 888 465; 35982 888 751 ::: Fax:
Telefon mobil:
+359886802466
Е-поща: sasho_nunev@abv.bg ::: Web-site : https://www.uni-ruse.bg/; http://socialaffairsru.tk/
Misiunea si scopul structurii sociale/obiective generale :
Domeniul profesional al activităților sociale de la Universitatea din Rousse este acreditat cu o diplomă de excelență.   Misiunea Clubului Asistenților Sociali este de a oferi condiții pentru: promovarea dezvoltării educaționale, științifice și profesionale a studenților, a asistenților sociali și a cadrelor didactice; intensificarea comunicării și a parteneriatului dintre studenți, profesori și practicieni; schimbul de idei privind problemele sociale și științifice actuale și experiențele profesionale și academice; implicarea activă în activități educaționale, de cercetare, de proiect și de voluntariat care contribuie la schimbarea socială, dezvoltarea și formarea unei societăți tolerante și nediscriminatorii.
Grup/Grupuri tinta:

Studenți și profesori din specializările din domeniul profesional "Activități sociale" (dacă se dorește și activități din alte domenii profesionale), asistenți sociali din activități sociale, organizații neguvernamentale cu orientare socială, cetățeni din comunitate.

Capacitate:
Scurta descriere :

Formarea luând în considerare tendințele și standardele europene și mondiale în domeniul educației în domeniul asistenței sociale.

Clubul Asistenților Sociali este o uniune voluntară de studenți și profesori din specializările din domeniul profesional "Activități sociale" ale Universității din Ruse care sunt conduși de dorința de a lucra împreună pentru a îmbunătăți calitatea educației în activități sociale, pentru a spori prestigiul public al profesiei de asistent social. Activitățile Clubului contribuie la creșterea gradului de conștientizare a membrilor cu privire la problemele științifice, educaționale și aplicate ale muncii sociale și la realizarea, în parteneriat, a activităților de cercetare ce urmăresc a găsi un răspuns adecvat la problemele sociale.

Местоположение:
  • Site Counter:221,719
  • Registered Users:18
  • Unregistered Users:0
  • Since:12 Feb 2017
  • Visitors:
    • Today:122