Locuință protejată și centru de zi

provider:
Municipalitatea Vratsa
Tipul structurii :
Social service provided in the community
Cod postal: 3000 ::: Vrața ::: County: Vrața
Strada/numar:
1, Belasitsa Str.
Numar telefon: +359(0)92/630288 ::: Fax:
Telefon mobil:
Е-поща: zjdcvraca@abv.bg ::: Web-site : http://www.vratza.bg/userfiles/file/Socialni&mladejki%20deinosti/2016/Zashtiteno-jilishte+Dneven-center.pdf
Misiunea si scopul structurii sociale/obiective generale :
Locuința protejată cu centrul de zi oferă o serie de servicii sociale menite să satisfacă nevoile zilnice, de sănătate și de reabilitare ale beneficiarilor.
Grup/Grupuri tinta:

Persoane cu tulburări mentale, dizabilități fizice și retard mental.

Capacitate:
10/10
Scurta descriere :

Din 1 decembrie 2013, două servicii sociale nou create pentru persoanele cu dizabilități mentale și fizice funcționează cu succes în municipiul Vrața.

În cadrul Locuinței protejate cu centrul de zi, beneficiarii, în funcție de capacitățile lor individuale și de preferințele personale, au diverse activități zilnice (de gătit, igienă, muncă casnică, terapie ocupațională).

Activitatea Centrului „Locuință protejată” este o formă de serviciu social în care indivizii duc un mod independent de viață, susținut de o echipă de profesioniști: psiholog, terapeut ocupațional, terapeut pentru terapia prin artă, asistent social și asistent medical.

Centrul de zi pentru persoanele cu dizabilități creează condiții pentru îngrijirea completă a adulților - furnizarea de produse alimentare, îndeplinirea necesităților de sănătate, educație și reabilitare, precum și organizarea de contacte personale și de petrecere a timpului liber.

Baza materială în care sunt furnizate serviciile a fost reparată și mobilată în cadrul OP "Dezvoltarea resurselor umane" și este amplasată la etajul 4 al Centrului de Sănătate Mentală - Vratsa.

Местоположение:
  • Site Counter:221,640
  • Registered Users:18
  • Unregistered Users:0
  • Since:12 Feb 2017
  • Visitors:
    • Today:43