Asistență maternală

provider:
Municipalitatea Pleven
Tipul structurii :
Social service provided in the community
Cod postal: 5800 ::: Pleven ::: County: Pleven
Strada/numar:
1 Ruse Bulevard
Numar telefon: +359(0)64 800 093 ::: Fax:
Telefon mobil:
0879 991 931
Е-поща: pleven_priemime@abv.bg ::: Web-site :
Misiunea si scopul structurii sociale/obiective generale :
Punerea în aplicare a proiectului "Acceptă-mă"/ în 2015 a însemnat măsuri concrete menite să sporească eficacitatea asistenței maternale acordate în Plevna și în întreaga țară prin urmărirea la nivel național a activităților echipelor de asistență maternală. Implementarea măsurilor contribuie la atingerea obiectivului principal al Strategiei Naționale pentru Copii 2008-2018 - asigurarea condițiilor pentru exercitarea efectivă a drepturilor și îmbunătățirea calității vieții ca o condiție pentru dezvoltarea personală și liberă a acestora. Obiectivul principal: Îmbunătățirea modelului de furnizare a serviciilor de asistență maternală și extinderea domeniului său de aplicare în țară. Obiective specifice: Să continue și să se dezvolte pe un model durabil pentru dezvoltarea asistenței familiale substitutive în sprijinul dezinstituționalizării copiilor. Dezvoltarea unui nou model inovativ de organizare și gestionare a serviciilor de asistență maternală la nivel național, cu implicarea activă a tuturor municipalităților.
Grup/Grupuri tinta:

Asistență maternală prioritară pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 3 ani, precum și " Asistență maternală specializată" pentru copiii cu dizabilități, pentru copii victime ale violenței și traficului de persoane precum și pentru copiii refugiați neînsoțiți.

Capacitate:
Scurta descriere :

Proiectul " Acceptă-mă",  este o continuare a inițiativei "Am o Familie " și vizează extinderea domeniului de aplicare al serviciului social. Scopul este acela de a oferi o formă alternativă de creștere a copiilor aflați în situații de risc, precum și de a le oferi un mediu familial pentru creștere. În cadrul proiectului, copiii cazați în familii adoptive sunt încurajați să se ocupe de dezvoltarea lor, părinții adoptivi sunt voluntari și profesioniști. Principalul element al proiectului este introducerea unui nou model regional de gestionare și furnizare a serviciului social de asistență maternală.

Местоположение:
  • Site Counter:219,989
  • Registered Users:18
  • Unregistered Users:0
  • Since:12 Feb 2017
  • Visitors:
    • Today:907