Cămin pentru adulți cu dizabilități fizice

provider:
Municipalitatea Silistra
Tipul structurii :
Social service provided in a specialized institution
Cod postal: 7538 ::: Aydemir ::: County: Silistra
Strada/numar:
9 a, zhk Sever
Numar telefon: +359(0)86 75/ 30 86 086 75/ 30 22 ::: Fax:
Telefon mobil:
Е-поща: dvfu_aidemir@abv.bg ::: Web-site :
Misiunea si scopul structurii sociale/obiective generale :
Căminul pentru adulți cu dizabilități fizice este o instituție specializată care oferă un complex de servicii aproapiate de cele din mediul familial.
Grup/Grupuri tinta:

Grupul țintă include persoanele cu dizabilități fizice

Capacitate:
130
Scurta descriere :

Clădirea centrului are cinci etaje, cu 70 de camere cu două paturi. Fiecare cameră are o baie privată. Clădirea are un ascensor accesibil persoanelor care se află în scaune cu rotile. La fiecare dintre cele cinci etaje există două camere de zi pentru odihnă și relaxare. Acestea sunt bine echipate pentru jocuri și pentru terapie individuală și de grup. Cei care doresc să celebreze diferite sărbători religioase și alte ritualuri pot face acest lucru în capela "Sf. Mina".

Serviciile sociale sunt furnizate de asistenții sociali care mediază menținerea sau reluarea contactelor dintre rezidenți și rudele acestora. În fiecare an se organizează vacanțe, excursii la locurile din apropiere și vizite ale obiectivelor turistice.

Instituția specializată are un sistem de apeluri, prin care persoanele cu dizabilități fizice pot apela asistentele medicale.

Personalul este calificat și constă în: asistenți sociali, psihologi, kinetoterapeuți, terapeuți ocupaționali, personal medical și de serviciu.

Местоположение:
  • Site Counter:221,623
  • Registered Users:18
  • Unregistered Users:0
  • Since:12 Feb 2017
  • Visitors:
    • Today:26