CENTRUL DE PRIMIRE IN REGIM DE URGENTA- Complexul de servicii sociale

provider:
DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI MEHEDINTI
Tipul structurii :
Social service provided in the community
Cod postal: 0 ::: Drobeta-Turnu Severin ::: County: Mehedinti
Strada/numar:
MIHAI VITEAZU NR. 4-6
Numar telefon: 0252321710 ::: Fax:
Telefon mobil:
Е-поща: complexserviciisociale@yahoo.com ::: Web-site :
Misiunea si scopul structurii sociale/obiective generale :
Centre rezidențiale (centre cu cazare) Alte informații privind serviciul social:   Asigurarea protectiei copilului, pe o perioada determinata  de timp, atunci cand acesta se afla in pericol iminent in propria  familie, familia largita sau familia substitutiva.
Grup/Grupuri tinta:

Beneficiarii serviciilor sociale acordate în "Centrul de primire în regim de urgență " sunt :

  • copiii cu vârste între 0 - 3 ani;
  •  copiii aflați în pericol imminent în propria familie și familia lărgită datorita abuzului, neglijării sau exploatarii;
  • copiii lipsiți temporar de ocrotirea părinților sau a reprezentanților legali.
Capacitate:
12 places
Scurta descriere :

Centrul ofera urmatoarele servicii: - primire si gazduire temporara; - asistenta medicala si ingrijire; - suport emotional si dupa caz, consiliere psihologica; - educare; - reintegrare familiala si comunitara; - informare; - consiliere psihologica pentru copil si familie; - consiliere juridica; - servicii specializate de abilitare si reabilitare; - activitati recreative si de socializare; - cazare.

      Centrul functioneaza  la etajul 1 al clădirii Complexului de Servicii Sociale pentru copii, cu un numar de 8 dormitoare (6 dormitoare cu un pat și 2 dormitoare cu 2 paturi, 1 sala de activităti, 1 hol, grup sanitar adaptat vârstei prescolare dotat cu 1 lavabou, duş si cadă, gresie şi faianţă, 1 oficiu, un spațiu de depozitat lenjerie  și haine. Centrul nu deține o bucătărie proprie, hrana se pregătește  în  blocul alimentar al Complexului de Servicii Sociale dotat cu bucătarie, bucătarie dietetica, spălător, spatii de depozitare pe tipuri de produse alimentare, vestiar pentru personal. In curtea unitatii este amenajat spatiu de joaca dotat cu leagane, nisip, spatiu verde, necesar organizarii activitatilor de recreere în aer liber.

 

Местоположение:
  • Site Counter:219,959
  • Registered Users:18
  • Unregistered Users:0
  • Since:12 Feb 2017
  • Visitors:
    • Today:877