Centrul de Reabilitare și Integrare Socială – 2

provider:
Furnizor Asociația non-profit “Speranță pentru un viitor mai bun”
Tipul structurii :
Social service provided in the community
Cod postal: 7500 ::: Silistra ::: County: Silistra
Strada/numar:
9, Seres Str.
Numar telefon: +359(0)887/ 694 752 ::: Fax:
Telefon mobil:
Е-поща: baliz_silistra@abv.bg ::: Web-site :
Misiunea si scopul structurii sociale/obiective generale :
Centrul de Reabilitare și Integrare Socială oferă un complex de servicii sociale - activități de consultanță, terapeutice și de reabilitare, consiliere juridică, socială, instruire și orientare, pregătire și implementare a programelor individuale de incluziune socială.
Grup/Grupuri tinta:

Copii și adulți cu dizabilități intelectuale, copii și adulți cu dizabilități diverse, persoane în vârstă care trăiesc singure, copii și persoane cu probleme comportamentale, emoționale și comportament deviant, tulburări de dezvoltare.

Capacitate:
25
Scurta descriere :

Serviciul social a fost deschis în 2010 în cadrul unui proiect din cadrul PO "Dezvoltarea resurselor umane". Începând cu luna februarie 2012, serviciul funcționează drept activitate delegată de stat către Asociația non-profit "Speranță pentru un viitor mai bun" - Silistra.

Centrul este situat într-un cartier rezidențial, în imediata vecinătate a centrului Silistra și Parcului Dunărean, grădinițelor, școlilor, serviciilor sociale. Există o sală de kinetoterapie, o sală de terapie logopedică și o zonă de formare în domeniul informatic, o sală de activități sociale și de divertisment. Accesul persoanelor cu dizabilități fizice este asigurat.

Местоположение:
  • Site Counter:220,004
  • Registered Users:18
  • Unregistered Users:0
  • Since:12 Feb 2017
  • Visitors:
    • Today:922