Liceu Sfinții Kiril și Metodii - Bregovo

Adresă: 3790 Bregovo, str. Georgi Ditrov 1

Telefon: 09312-2164

Web-site: www.soubregovo.com  

E-mail: sou-bregovo@rio-vidin.org 

Liceul Sfinții Kiril și Metodii din orașul  Bregovo, jud. Vidin, este o unitate de învățământ cu o istorie de 150 de ani și conform Muzeului Național de Educație, a fost înființată în anul 1864.

În prezent are statut de liceu, singurul pe teritoriul municipiului Bregovo, în care învață 240 de elevi în clasele I-XII, din Bregovo și alte 8 așezări.

Există două clase profesionale în cadrul școlii - profesionale "Agroecologist" și două profiluri specializate în "Tehnologie -Turism".

Școala oferă cursuri de zi pentru 120 de elevi din clasele I-VIII organizați în 5 grupuri semi-intergrate.

Școala are 24 de cadre didactice și 5 educatori, 13 lucrători non-pedagogici. În cadrul proiectului "Sprijin pentru acces egal și dezvoltare personală", au fost angajați psihologi, logopezi și doi profesori de resurse.

Toate clasele studiază limba engleză, iar în liceu și  limba rusă.

În școală există și câteva cluburi ”Tinerii revoluționari”, ”Academia de poliție pentru copii”, ”Secția de poliție de copii”, ” Tinerii luptători împotriva incendiilor”, ”Comitetul Eco”, Parlamentul școlar, Radioul școlar și Fanfara din cadrul școlii.  Din anul de învățământ 2016/2017 școala participă și în proiectul ”Rețeaua de școli sigure” 

 VOLUNTEER CLUBS

  

  • Site Counter:546,536