За ръководителите на клубове

7 posts / 0 new
Ultima adăugare
admin
За ръководителите на клубове

Място за информация и текущи въпроси, свързани с клубната дейност, отчитането и пр.

 

Nikolay Tsolov
imaginea utilizatorului Nikolay Tsolov
НОВА ПУБЛИКАЦИЯ
В секцията "Документи" са качени Методически насоки за развитие на доброволчеството в училище. Материалът е предназначен за ръководители на доброволчески клубове. Моля за мнения и коментари относно приложимостта му.
admin
Месечни отчети на ръководители на клубове
Решихме да отпадне този отчет и да останат само сканираните присъствени форми. Ще пишете само междинен и финален отчет.
admin
Нов мрежови проект - НОВИНИ ОТ КЛУБОВЕТЕ
Всъщност не е нов проект, а място, на което можете да споделяте всякакви новини от клубовете, които не се вместват в текущите мрежови проекти. Направих го по молба на ваша колежка.
admin
Регламент на ученическото състезание
В секция "Документи" можете да намерите реалния регламен за състезанието, така както ще бъде проведено. Идеите на отец Захарий са интересни, но за да имаме устойчивост, ще трябва да се придържаме към този сценарий.
nadka vankova
Секция " Документи "
Качените материали и презентации са чудесни. Ще ни свършат прекрасна работа. С две думи - идеалният помощник. Свалих ги всичките! Благодаря!
Nikolay Tsolov
imaginea utilizatorului Nikolay Tsolov
Публикуване в мрежови проекти
Искам да обърна внимание, че отворихме секция Новини от клубовете с намерение да се публикуват инициативи, които не се вместват в другите мрежови проекти. Не искаме да ви ограничаваме по никакъв начин да публикувате, но моля все пак това да се прави, ако наистина има новина - т.е. нещо интересно, извън рутинната ви дейност. Акцентът трябва да са мрежовите проекти и моля там да съсредоточите усилията си, ако искате да публикувате.
Autentificare pentru a posta comentarii
  • Site Counter:594,536