Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/fycvidin/public_html/yriders/sites/all/modules/xautoload/src/Util.php on line 127

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/fycvidin/public_html/yriders/sites/all/modules/xautoload/src/Util.php on line 164

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/fycvidin/public_html/yriders/sites/all/modules/xautoload/src/ClassFinder/ClassFinder.php on line 417

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/fycvidin/public_html/yriders/sites/all/modules/xautoload/src/ClassFinder/ClassFinder.php on line 460

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/fycvidin/public_html/yriders/sites/all/modules/xautoload/src/ClassFinder/Plugin/DrupalExtensionNamespaceFinderPlugin.php on line 185
News | Youth Riders

News

Preparing Global Leaders Forum u Bugarskoj

02.07.2018 Pozivaju se svi zainteresovani mladi ljudi da se prijave za učešće na Preparing Global Leaders Forum koji će se održati u periodu od 12. do 19. avgusta 2018. godine na američkom univerzitetu u Blagoevgradu, Bugarska.

OBLAST:
Liderstvo, edukacija

Други позив за приједлоге пројеката

22.01.2018. Министарство регионалног развоја и јавних делова Републике Бугарске у сарадњи са Министарством за европске интеграције Републике Србије најавило је 22. јануара 2018. Други позив за подношење приједлога пројеката у склопу Интеррег-ИПА програма прекограничне сарадње Бугарска-Србија 2014- 2020, са циљем побољшања прекограничне сарадње између Бугарске и Србије. Програм се суфинансира из Инструмента претприступне помоћи ИИ (ИПА ИИ) Европске уније.

Одржане тренинг сесије у Србији

У оквиру пројекта "Youth Riders" / "Млади јахачи", у периоду од 16. до 19. новембра 2017. године у Нишу одржане су две дводневне тренинг сесије за укупно 32 младих узраста од 16 до 29 година са територије 7 пограничних управних округа из Србије (Борски, Зајечарски, Нишавски, Пиротски, Јабланички, Пчињски и Топлички). Прва тренинг сесија на тему "Омладинске политике и локалне акције у заједници" одржана је у периоду 16-17. новембар 2017. године, док је друга тренинг сесија на тему "Пројектни менаџмент и ЕУ фондови" одржана у периоду 18-19. новембар 2017. године.

Javni poziv za trening sesije u Srbiji

DRUŠTVO ZA RAZVOJ DECE I MLADIH - OTVORENI KLUB IZ NIŠA

RASPISUJE JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE MLADIH NA TRENING SESIJAMA U SRBIJI

U OKVIRU PROJEKTA "YOUTH RIDERS" ("MLADI JAHAČI")

 

Zainteresovani kandidati imaju mogućnost da učestvuju na trening sesijama na teme:

1) dvodnevni trening za mlade na temu "Omladinske politike i lokalne akcije u zajednici"

Одржан прекогранични камп за лидере

У периоду од 30. августа до 04. септембра 2017. године, одржан је прекогранични камп за младе лидере у Србији, близу Ниша на Каменичком вису. На кампу је учествовало 40 младих, 20 из Србије и 20 из Бугарске - представници организација које раде са младима и за младе у српско-бугарском прекограничном региону.

Jавни позив за учешће на прекограничном кампу за младе лидере

ДРУШТВО ЗА РАЗВОЈ ДЕЦЕ И МЛАДИХ - ОТВОРЕНИ КЛУБ ИЗ НИША

РАСПИСУЈЕ ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА МЛАДЕ

ЗА УЧЕШЋЕ НА ПРЕКОГРАНИЧНОМ КАМПУ ЗА МЛАДЕ ЛИДЕРЕ

У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА "YOUTH RIDERS" ("МЛАДИ ЈАХАЧИ")

Представите своју организацију или пример добре праксе на Виртуелној заједници

Друштво за развој деце и младих - Отворени клуб из Ниша позива све органзације и удружења са територије 7 пограничних управних округа из Србије (Борски, Зајечарски, Нишавски, Пиротски, Јабланички, Пчињски и Топлички) који реализују програме за младе да преко сајта пројекта "Youth Riders" http://www.youthriders.eu/ приступе онлајн бази података и представе своју организацију и своје успешно реализоване програме, пројекте и иницијативе за младе.

Реализован Youth Ride у Србији

У периоду од 05. до 09. јуна 2017. године Друштво за развој деце и младих - Отворени клуб реализовао је "Youth Ride", серију од 5 јавних дискусија у Србији у оквиру пројекта "Youth Riders" / "Млади јахачи".

Youth Ride у Србији

У периоду од 05. до 09. јуна 2017. године Друштво за развој деце и младих - Отворени клуб организоваће серију јавних дискусија "Youth Ride" у оквиру пројекта "Youth Riders" / "Млади јахачи".

Реализован Youth Ride у Бугарској

У периоду од 29. маја до 02. јуна 2017. године Free Youth Center из Видина реализовао је "Youth Ride", серију од 5 јавних дискусија у Бугарској у оквиру пројекта "Youth Riders" / "Млади јахачи".

Pages